Massages en lichaam

Hotstonemassage

Hotstone therapie is een geweldige, intense warmtemassage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en je komt volledig tot rust. Na het leggen van de hotstones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en olie. De hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting.
 

30 minuten 37.00
60 minuten 67.00

Kruidenstempelmassage

De kruidenstempelmassage is een Oosterse massage. De massage gebeurt met warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende eigenschap bezitten. De stempels die bij ons gebruikt worden zijn gevuld met Europese kruiden, meer afgestemd op onze westerse huid.

60 minuten 70.00

Ontspanningsmassage

Omdat de massage een diepe ontspanning geeft, zijn de effecten zo krachtig. Daarnaast werkt massage ook stimulerend en versterkend op lichaam en geest. Op lichamelijk gebied is de behandeling er op gericht de doorbloeding te stimuleren, de spiertonus te ontspannen of juist te versterken en het zenuwstelsel weer in balans te brengen. U zal rust en kalmte opnieuw ervaren.
 

30 minuten 32.00
60 minuten 62.00

Rugverzorging

Laten we eens eerlijk zijn… Wanneer nemen we zelf eens de tijd om onze rug grondig te verzorgen? Het is niet echt makkelijk om eraan te geraken. Kom eens langs voor een zuiverende verzorging, waarbij de dode huidcellen en onzuiverheden worden verwijderd.

Rugpeeling en massage 47.00
Rugpeeling en pakking 47.00
Geen erotische dienstverlening !