Gelaatsverzorgingen voor hem en haar
wenkbrauw epilatie inbegrepen

Verzorgingen van 60 minutenPuur

                 
Zuiverende behandeling voor de normale, gemengde, vette en acné huid. De poriën en de onzuiverheden worden verminderd. Geeft de huid een matglanzend, zuiver en egaal uiterlijk. Ideaal voor jongeren die een schone, zuivere huid wensen.
65.00Mini Gepersonaliseerd

              
Klassieke basisverzorging die de huidfuncties normaliseert, inclusief een diepe reiniging van de poriën.  65.00

Dubbele peeling

Een frisse verzorging voor alle huidtypes. Geeft een boost aan een vermoeide, doffe huid. Door de combinatie van een enzymatische peeling en een korrelpeeling wordt de teint opgefrist, verfijnt de huidtextuur en verminderen fijne lijntjes. Na het kalmerend masker is er een zichtbaar gehydrateerde, zachte en opgefriste huid zichtbaar

75.00

Hydro-actief

Intensief hydraterende  behandeling voor een doffe, gedeshydrateerde huid. Er wordt gewerkt met een derma roller en hyaluronzuur om de vochtarme huid te bestrijden. Geeft de huid een frisse, volle uitstraling.

75.00

Couperose

Rustgevende verzorging voor een gevoelige, geïrriteerde huid. De huid wordt zacht behandelt door middel van de ijs bal en de angel touch massage. De microcirculatie wordt verbeterd, roodheid vermindert en de huid gaat er weer gezond en rustig uitzien. Ideaal voor mensen die gevoelig reageren en last hebben van couperose.


77.00

Verzorgingen van 90 minuten


Gepersonaliseerd


Klassieke basisverzorging die de huidfuncties normaliseert, inclusief een diepe reiniging van de poriën. Een ontspannende gelaats- en decolleté massage vervolledigt deze verzorging.

77.00


Triple peeling               


Verzorging geschikt voor huidtypes met onderhuidse onzuiverheden, comedonen en een doffe teint. De nadruk wordt gelegd op reinigen, tonifiëren en exfoliëren. De teint wordt opgefrist door een vloeibare peeling, een enzymatische peeling en een korrelpeeling. Na een vochtherstellend masker en een deugddoende gelaats- en decolleté masssage ziet de huid er als herboren uit.

84.00

Thalasso anti-age

Deze allesomvattende anti-age behandeling bestaat uit een dieptereiniging die wordt aangevuld met een extra verzorging voor de oog- en de lipcontour. De magic touch van het modellerend masker op basis van algen en zeemineralen maakt de rimpels minder zichtbaar, de gelaatsvolumes voller en de gezichtscontouren strakker. Na de relaxerende gelaats-  en decolleté massage voelt men zich als herboren. Deze verzorging is geschikt vanaf de leeftijd van 30 jaar.


90.00


Dermosthetique collageen

Botox gegoten in ontspannende verzorging! Bij deze cel-actieve anti-age verzorging komen geen naaldjes van pas. De baanbrekende formule van Dermosthetique® Anti-Age zorgt voor een boost van ons huideigen herstelmechanisme. De huid wordt geregenereerd, beschermt, rimpels worden tegen gegaan en hyaluronzuur versterkt de vochtbinding in de huid ,wat zorgt voor een vollere en frissere uitstraling. De gelaats- en decolleté massage zorgen voor een perfecte afsluiting van deze verzorging.

102.50

Mogelijke extra's


Voedende olie ampul voor tijdens massage €9.50
Gelaatsmassage €15,00
Verfrissende oogverzorging   12,50
Liftend oogmasker15,00
Softskin therapie met puimsteen25,00
Verfijning van het gelaat

 enkel in combinatie met andere verzorging

Verven van wimpers of wenkbrauwen €20,00
Verven van wimpers en wenkbrauwen €35,00
Lash volume lift 69,00
Lash volume lift met verven van de wimpers75,00