Gelaatsverzorgingen voor hem en haar

Zuiverende Express behandeling

Acné zuiverende en hydraterende verzorging voor een jonge onzuivere huid.
47.00

Intensieve vochtigheidsbehandeling

Hydraterende verzorging met actieve zee-extracten en anti-stress massage. De huid wordt weer elastisch en gaat er frisser uitzien.

50.00

Stimulerend

Lymfedrainerende verzorging met beauty cup massage waarbij de teint van de huid wordt heropgefrist. Door de verbeterde doorbloeding en de zachte stimulatie van de fibroblasten die de collageen en de elastine produceren, krijgt je huid een frisse, gezonde en jeugdige uitstraling.

52.00

Mini Gepersonaliseerd

Klassieke basisverzorging die de natuurlijke huidfuncties activeert en de huidopbouw normaliseert.
53.00

Gepersonaliseerd

Klassieke basisverzorging die de natuurlijke huidfuncties activeert en de huidopbouw normaliseert, in combinatie met een ontspannende massage.

60.00

Dermosthetique Hydro-Actif

Intensief hydraterende hyaluronzuur behandeling, waarbij er wordt gewerkt met een derma roller, om een vochtarme huid te bestrijden. Ze vult ook de vochtreserves aan en herstelt de jeugdige uitstraling van de teint.

65.00

Couperose

Rustgevende verzorging voor een gevoelige, geïrriteerde huid met ijsbal en angel touch massage. De microcirculatie wordt verbeterd, roodheid vermindert en de huid gaat er weer gezond en jeugdig uitzien.

67.00

Thalasso Anti-Age

Deze allesomvattende anti-age behandeling wordt aangevuld met een extra verzorging voor de oog- en de lipcontour. Er wordt gebruik gemaakt van een modellerend masker op basis van algen en zeemineralen. Men voelt zich als herboren na de deugddoende massage van gelaat, décolleté en schouders.

76.50


Dermosthetique

Luxe verwennerij…. Intensieve anti-verouderingsbehandeling die op de versuikering van de huid werkt. Bij deze behandeling is er een uitvoerige en duurzame werking op alle vormen van huidveroudering.

88.50

Extra's

Voedende ampul extraits huileux 7,50
Oogmasker 12,50
Softskin reiniging 20,00

Extra's

Verven van wimpers of wenkbrauwen  € 12,00
Verven van wimpers en wenkbrauwen  € 20,00