Make-up

Make-up les 1 uur

Hier leert u de trucjes om er net wat beter uit te zien. Bij deze make-up les wordt U professioneel opgemaakt en leert u hoe u best passende make-up bij uzelf kunt aanbrengen.

€ 50,00

Dag make-up

Een dag make-up kenmerkt zich door de voornamelijk neutrale en rustige uitstraling. Deze make-up is zeer geschikt voor school, werk, sollicitaties, pasfoto’s, …. Het is een eenvoudige, snelle make-up. Er wordt gebruik gemaakt van poeder, blush, mascara en gloss.


€ 20.00

Avond make-up

Heb je een feestje, een gala of ga je een avondje stappen? Dan kan je langskomen voor een avond make-up. Deze make-up is een wat zwaardere make-up, zodat hij in het avondlicht goed zichtbaar is. De volledige teint wordt aangepakt alsook de ogen en de lippen.

€ 30.00

Bruidsmake-up

Bij het plannen van een bruiloft komt er een heleboel bij kijken. Niet alleen de jurk, de schoenen en de accessoires zijn belangrijk, maar ook de make-up. Je wil je extra mooi voelen en hoopt op de perfecte foto’s. Om de bruidsmake-up perfect te krijgen, wordt er enkele weken voor de trouwdag een proefsessie gehouden. Breng gerust een foto mee die je mooi vindt, zo heb ik al een leidraad naar de mooiste make-up voor jouw grote dag. Alles wordt genoteerd en uitgetekend zodat het op de trouwdag niet mis kan gaan.

 

€ 60.00

Permanente make-up

  • wenkbrauwen
  • eyeliner onder & boven
  • lippen